Mobilanpassad.Logo

PITEÅ  

SKELLEFTEÅ  

SUNDSVALL

Om SESEMIC

Lyhördhet, service och långsiktiga relationer
-  vår verksamhet är effektiv och anpassad efter dina behov.


Vi på Sesemic har funnits i branschen sedan 70-talet och äger en stor produkt- och applikationskunskap. Hos oss är specialkompetens inte bara ett ord, det är vårt fundament. Vi vet vad som behövs för den dagliga driften och för att du ska slippa kostsamma produktionsstopp.

Vi bjuder på över 100 års gemensam erfarenhet av branschen och enbart namnkunnig personal, hos oss möter du människor du känner och som känner till din verksamhet. Lägg därtill mängder av innovativt tänkande och know how för säkerhet och effektivitet så är det lätt att förstå varför våra kunder stannar hos oss. Vi är helt enkelt en trygg axel att luta sig mot.

Med åren har vi lärt oss att maximera gammal hederlig ryggradskompetens med nytänk och fokus på kundnytta. Det gör oss finslipade och flexibla när vi hjälper företag att både växla upp och sänka driftkostnaderna. Dessutom tar vi ansvar för miljön och uppmuntrar klimatsmarta val. 

Vi ser oss som mer än leverantör, vi är din samarbetspartner som tycker om att ta ansvar för vår del i din verksamhet. Vi gillar långvariga förhållanden och samarbetet med dig är en pågående process där engagemanget består över tid. 

Vi axlar ansvaret! Sesemic är industrins problemlösare med produkter kring axeln sedan 1970. 
 

Välkommen till oss!
/Anna Viklund
VD & Ekonomichef

Produkter kring axeln sedan 1970

1970  Sesemic startas i Sundsvall och är återförsäljare till SKFi  28 år.

2011  återuppstår Sesemic, nu med Piteå som bas.

2017  Sesemic öppnar nytt lager, kontor och butik i Skellefteå. Nu lagerförs även pneumatik. 

2019  är vi tillbaka där vi började - Sesemic öppnar nytt lager, kontor och butik i Sundsvall.

2022  kliver Polskenet Invest AB in som ny huvudägare i Sesemic AB. Tillsammans med Polskenet Invest kan Sesemic växa vidare med tillsammans med kunderna och serva den växande norrländska basindustin med bred kompetens och kvalitetsprodukter.