Mobilanpassad.Logo

Innesäljare till Sesemic Skellefteå

Sesemic Skellefteå söker innesäljare

Innesäljare till Sesemic i Skellefteå
Har du en teknisk bakgrund, intresse för teknisk försäljning och letar efter ett mer administrativt arbete? Vill du fungera som ett stöd för våra utesäljare och arbeta för företagets fortsatta itveckling? Då har vi tjänsten för dig.

Information om Sesemic
Sesemic är ett välkänt varumärke inom den norrländska basindustrin. Med bred kompetens och kvalitetsprodukter servas marknaden. Företaget har funnits i branschen sedan 70-talet och äger en stor erfarenhet med namnkunnig personal. Verksamheterna finns idag med egen personal i Piteå, Skellefteå och Sundsvall. Produkterna som erbjuds är inom produktgrupperna lagra, täta, driva och automation och exempel på produkter är lager, tätningar, remmar, drivlinor, pneumatik, slang och fästelement. Läs mer om Sesemic på www.sesemic.se.

Som innesäljare hos Sesemic i Skellefteå kommer du att arbeta som en viktig och stödjande funktion till utesäljarna. Detta genom att stötta utesäljarna samt ge kunderna en bra support angående produkterna. Du kommer vara en stor del i Sesemics framtida utveckling på marknaden. 

Arbetsuppgifter
I rollen som innesäljare har du en viktig funktion att hjälpa utesäljare att skapa nya affärer och bibehålla nuvarande kundrelationer och industriaffärer. Ditt arbete inkluderar order och lagerhantering, att följa upp och bevaka order, leveranser samt besvara eller förmedla förfrågningar om kvantiteter, leveranstider samt villkorsfrågor. I arbetet ingår också att ta fram produktförslag som motsvarar kundens behov och genomföra beställningar hos leverantörer. Du kommer även sköta telefon och försäljning med kunder i butiken. 

Vi söker dig som
Vill vara med och driva resan framåt i ett företag i tillväxt och som värderar lyhördhet, långsiktiga relationer och brinner för god kundservice. Som person är du driven och målinriktad med god struktur och ett öga för det administrativa. Du tycker om att göra affärer och vara en viktig del i att stärka kundrelationer och bidra med god service. 

Du har en god förståelse för teknik och tekniska affärer. Med fördel har du en teknisk utbildning eller mekanisk erfarenhet och förståelse för mekaniska produkter. En annan fördel är om du har arbetat med försäljning och liknande administrativa arbetsuppgifter och vill utvecklas inom detta. För att kunna assistera alla våra kunder behöver du kunna tala svenska och engelska obehindrat. 


Start: Snarast och enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Skellefteå

Skicka din ansökan till: sesemic@skelleftea.se
Du kan även ringa: 0910-72 07 77

Välkommen med Din ansökan!
Jörgen Gustafsson
Morgan Söderlund